Directiva Nr. 1 a României Europene :
PSD-ul dăunează grav sanatăţii naţionale !
Aceasta pagina prezinta o opinie personala, menita informari electoratului roman ...

 

Lupta impotriva coruptiei

 

Starpeste boala... distruge PSD-ul

Visand "cai rosii" pe pereti...

In acest moment, PSD-ul carasan, depune sustinute eforturi sustinute pentru a-si recupera site-ul. Acest capitol, din cate am fost informati, a fost unul dintre subiectele de discutie pe care organizatia judeteana le-a abordat in data de 10 ianuarie 2008 intr-o sedinta condusa de deputatul Ion Mocioalca.

Se pare ca mentalitatea socialista le determina, si in al 12-lea ceas, bruma de ratiune sa nu inteleaga faptul ca s-au comportat intr-un mod lipsit de fair play si ca au pierdut un razboi, inegal. Spun "inegal" pentru ca tainele lumii virtuale, ale internetului, le sunt straine la fel ca tuturor politicienilor nostri. Din informatiile noastre, Organizatia PSD - Caras Severin, a facut revendicari catre RNC, autoritatea nationala ce reglementeaza sistemul informatic din Romania, pentru a-si recupera domeniul. Datorita naivitatii mele, acest domeniu, se afla inregistrat intr-un mod ambiguu, acest lucru putand duce la unele interpretari si la un conflict juridic. Bineinteles, argumentele mele de natura faptica, financiara si scriptica imi dau dreptul sa il pastrez, eventual sa-l revendic in justitie daca va fi cazul.

Nu stiu, inca, daca va fi cazul dar solicitarile PSD-ului pot duce la o temporara suspendare a acestui domeniu. Vreau sa anunt, pana atunci, faptul ca incepand de luni 14 ianuarie 2008 imi voi exprima gandurile si prin intermediul acestei pagini. Site-ul www.psdcs.ro, dupa cum am mai spus, urmand sa fie o oglinda inversa a intregii politici pe care o desfasoara PSD-ul pe plan national si judetean.

© Matei DONEA - 11 ianuarie 2008

 

WEBDESIGN - Constructie si administrare site-uri

Barfe si zvonuri
Ce vorbeste lumea despre PSD-isti, informatii ce-si asteapta confirmarea

 

Editorial
 

 

PSD - Caras Severin
 

 

PSD-ul national
- Diafana si absenta...
 

 

Barfe si zvonuri
 

 

Mass - Media
 
Aceasta pagina prezinta o opinie personala, menita informari electoratului roman