Strategia PSD-ului

Lipsiti, practic, de orice sansa la alegerile locale si generale din 2008, PSD-ul local incearca cu disperare sa cloceasca cate ceva pentru a obtine cateva voturi si pentru a sustine probabila candidatura a lui Ion Mocioalca la senat.

Din cate am inteles, din spusele lui Luca Malaescu, tactica de promovare a ultimului partid comunist din europa vizeaza imputernicirea unor membri "cu gura multa" din anumite zone ale orasului, cartiere sau localitatile din imprejurimi si care sa discute cu oamenii. Acest gen de promovare, din cate am inteles de la liderul PSD-ului local, se practica si in alte localitati. Incercarea de convingere a catatenilor, prin discutii directe si eventual prin oferirea de cadouri, este o masura "de avarie". In marketing, este drept, acest tip de reclama este una fireasca dar adoptarea ei in politica de un partid dezorientat si aflat in plina cadere nu este decat o masura care va ramane fara prea mare rezultat. Suntem convinsi ca locuitori orasului nostru vor intelege faptul ca orasul nu are nevoie de un partid ce a reusit sa distruga ce-a mai mare parte a economiei locale, ultimul lor primar (Mihai Raducan) este condamnat penal iar actualul lor candidat (doctorul Petru Rus) a fost cercetat penal in cazul "asistentelor migratoare" din spitalul pe care l-a condus acesta. In afara de convingerea noastra ca cetatenii au discernamant, nu trebuie sa va faceti griji, suntem aici si le vom urmari toate miscarile.