Lipsa functiei, boala grea...

La un an dupa ce si-a pierdut postul de director al Spitalului Otelu Rosu, doctorul Petru Rus, se lamenteaza in presa dupa functia pe care a ocupat-o atatia ani. Intr-un mod patetic, acesta precizeaza ca nici nu a participat la concursul in care s-a facut numirea doamnei Doina Lazar in postura de conducator al spitalului. Noi ne intrebam, pe buna dreptate, de ce nu a candidat ? La speriat zgomotul venit din partea justitiei, isi epuizase obiectivele sau se plictisise de manageriat ? (continuare...)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Cei 3, 4 PSD-isti, "treimea vestica" : Ilie Sarbu, Daciana Sarbu-Ponta si Victor Ponta, s-au hotarat sa-si joace soarta intr-un "careu", prin alaturarea lui George Maior, seful SRI-ului. (continuare...)

Visand "cai rosii" pe pereti...

In acest moment, PSD-ul carasan, depune sustinute eforturi sustinute pentru a-si recupera site-ul. Acest capitol, din cate am fost informati, a fost unul dintre subiectele de discutie pe care organizatia judeteana le-a abordat in data de 10 ianuarie 2008 intr-o sedinta condusa de deputatul Ion Mocioalca. (continuare...)

Strategia PSD-ului.

Lipsiti, practic, de orice sansa la alegerile locale si generale din 2008, PSD-ul local incearca cu disperare sa cloceasca cate ceva pentru a obtine cateva voturi si pentru a sustine probabila candidatura a lui Ion Mocioalca la senat. (continuare...)

Mircea Geoana si Ion Iliescu - Descarca fisierul video... (23.feb.2008)
PSD si Mircea Geoana - Descarca fisierul video... (23.feb.2008)
PSD - Caras Severin
Informatii despre activitatea PSD-ului in judetul Caras Severin