Directiva Nr. 1 a României Europene :
PSD-ul dăunează grav sanatăţii naţionale !
Aceasta pagina prezinta o opinie personala, menita informari electoratului roman ...

 

Lupta impotriva coruptiei

 

Starpeste boala... distruge PSD-ul

 

Scarba lui Geoana
Dupa cum ne-au obisnuit, politicienii nostri, acestia nu fac decat sa isi indese buzunarele, sa-si rotunjasca burtine si sa-si ingrijasca afacerile. Toate acestea petrecandu-se cu politicienii din parlament, asa cum este "prostanacul" ajuns sa puna mana pe mai multe vile de stat din care refuza sa plce. Oare acest tip de guvernanti ne dorim ? Hoti asezati la conducere numai pentru a face avere, asa cum sunt PSD-istii...
 

Geoană: „Dacă RA-APPS nu doreşte, să fie sănătoşi!”

Preşedintele PSD Mircea Geoană nu ştie daca fundaţia condusă de soţia sa a eliberat casa de la RA-APPS pe care o ocupa, în condiţiile în care termenul până la care era închiriat imobilul a expirat la 31 decembrie: „Nu cunosc. E o fundaţie care are deja un rezultat în sfera publică remarcabil. Dacă RA-APPS doreşte sau nu să sprijine o astfel de fundaţie, e decizia lor“. Supărat, Geoană a explicat că Fundaţia soţiei a tratat de cancer la sân „mii de femei”, dovedindu-şi astfel utilitatea publică.

„Până la urmă, este o chestiune într-o relaţie între o organizaţie neguvernamentală şi RA-APPS. Dacă RA-APPS nu doreşte, să fie sănătoşi“, a concluzionat pesedistul şef. În decembrie anul trecut, Parlamentul a adoptat legea privind vânzarea imobilelor RA-APPS, inclusiv prin negociere directă cu cei care le ocupă. Întrebat de o ziaristă dacă sediul în care activează Fundaţia Renaşterea, prezidată de soţia sa, Mihaela Geoană, este de la RA-APPS, Mircea Geoană i-a sugerat ziaristei că s-ar putea trata de cancer la sân la acea fundaţie, dacă ar avea „necazul” să aibă o asemenea boală:

„Este o fundaţie cu o activitate neguvernamentală remarcabilă de 7 ani de zile(...). Vom vedea ce se va întâmpla... Nu este un spaţiu de locuinţe, este un spaţiu pentru o fundaţie şi dacă dumneavoastră veţi avea vreodată necazul să vă îmbolnăviţi de cancer la sân, vă invit să apelaţi la serviciile acestei organizaţii“.

Cotidianul "GANDUL" - Bucuresti
08 ianuarie 2008

WEBDESIGN - Constructie si administrare site-uri

Aceasta pagina prezinta o opinie personala, menita informari electoratului roman