Cei 3, 4 PSD-isti, "treimea vestica" : Ilie Sarbu, Daciana Sarbu-Ponta si Victor Ponta, s-au hotarat sa-si joace soarta intr-un "careu", prin alaturarea lui George Maior, seful SRI-ului. Acesta din urma, fost senator PSD, va deveni nasul fetitei pe care o vor avea Daciana si Victor Ponta. In pofida prieteniei afisate de cei patru, gura lumii zice ca toate aceste miscari nu fac decat sa polarizeze un grup PSD-ist prin care sa se asigure rasturnarea lui Geoana de la conducerea social democratilor. Daca toate acestea vor fi reale, asteptam cu multa curiozitate hotararile pe care le vor lua PSD-istii din Caras Severin. Organizatia carasana se afla in centru zonei de influenta pe care o vor controla cele patru rude, in pofida prieteniei dintre Ion Mocioalca si liderul de la Bucuresti, sustinut pana acum de binecunoscuta grupare clujana.

"COTIDIANUL" - Bucuresti
10 ianuarie 2008

Adrian Nastase la inchisoare ?

SUPARARE... SUPARAREEEEEEEEEE !In sfarsit, Traian Basescu, s-a hotarat sa avizeze declansarea procedurilor legale pentru urmarirea penala a 8 fosti si actuali ministri. Printre cei opt se regasesc doi dintre cei care au beneficiat de functiile lor, Adrian Nastase si Miron Mitrea. O masura in urma careia, acesti membri PSD, se vor vedea trimisi in stare de cercetare si probabil la inchisoare.

Din datele oferite in comunicatul de presa al presedentiei, rezulta informatii clare privitoare la legislatia pe baza careia s-a luat hotararea si care vizeaza dosare, de o amploare deosebita, in care ar fi implicati cei doi PSD-isti. Luare de mita, foloase necuvenite si alte abuzuri ce nu pot fi trecute cu vederea in aceste cazuri de coruptie.

psd IN DUNGI, SA LE FIE DE BINE !Dupa cum se vede in imagine, Adrian Nastase, iubeste cu patima "dungile", motiv pentru care suntem convinsi ca isi doreste o noua costumatie, de data aceasta in dungi verticale.