Mircea Geoana si Ion Iliescu - Descarca fisierul video... (23.feb.2008)
PSD si Mircea Geoana - Descarca fisierul video... (23.feb.2008)

Aliante

In urma cu putina vreme, se pare ca PSD-ul carasan a discutat despre strategia pe care o va avea in vedere pentru acest an, o perioada in care confruntarile electorale vor putea aduce la disperare acest partid aflat in cadere libera in sondaje si in inimile alegatorilor. (continuare...)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Cei 3, 4 PSD-isti, "treimea vestica" : Ilie Sarbu, Daciana Sarbu-Ponta si Victor Ponta, s-au hotarat sa-si joace soarta intr-un "careu", prin alaturarea lui George Maior, seful SRI-ului. (continuare...)

Geoană se dă homles ca să-şi prelungească şederea în casa RA-APPS

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat, ieri, într-un interviu BBC-Hotnews, că-şi va prelungi, până la mijlocul anului viitor, contractul de închiriere a vilei de la RA-APPS. Geoană a explicat că este nevoit să mai stea în casa de pe strada Starostescu, vizavi de Televiziune, deoarece nu are unde să se ducă. (continuare...)

Geoană: „Dacă RA-APPS nu doreşte, să fie sănătoşi!”

Preşedintele PSD Mircea Geoană nu ştie daca fundaţia condusă de soţia sa a eliberat casa de la RA-APPS pe care o ocupa, în condiţiile în care termenul până la care era închiriat imobilul a expirat la 31 decembrie: „Nu cunosc. E o fundaţie care are deja un rezultat în sfera publică remarcabil. Dacă RA-APPS doreşte sau nu să sprijine o astfel de fundaţie, e decizia lor“. Supărat, Geoană a explicat că Fundaţia soţiei a tratat de cancer la sân „mii de femei”, dovedindu-şi astfel utilitatea publică. (continuare...)

Se inmultesc vilele soacrei lui Geoana

"Nastase patru case" este in acest moment cel putin egalat la proprietati imobiliare de familia actualului sef de partid Mircea Geoana, o data cu aparitia celei de-a patra locuinte a mamei soacre. Revolutionara soacra a liderului PSD, Margareta Costea, mai are o casa de vacanta la Breaza si un teren de 3.000 de metri patrati. (continuare...)

PSD-ul national